Litteän Maan meemit

Litteän Maan meemit

Litteän Maan meemit ovat mielenkiintoisia. Niistä voi oppia uusia asioita. On olemassa sanonta että ”yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”. Alapuolelle olen upottanut paljon enemmän kun vain yhden kuvan. Toki joissakin meemeissä on myös paljon tekstiä, mutta kyllä ne kuvat myös puhuvat omaa kieltään. Meemien viesti on, että on loogista uskoa että Maa on litteä. Niitä löytyy varmaan muissakin palveluissa, mutta hain niitä tällä kertaa ainoastaan kuvagalleriasta imgur.com. Noissakin riittää pohdiskelua pitkäksi aikaa.

Share

2 Kommentit

  1. Olen linkannut tätä sivustoa usealle nettialustalle joissa kirjoittajat ovat naureskelleet litteän Maan ajatuksille. Heillä ei ole ollut alkeellisintakaan tietoa aiheesta mikä onkin heille tyypillistä. Jos saa kylvettyä epäilyksen siemenen johonkin ihmiseen ja vielä tutustumaan tähän sivustoon niin siinä on meillä taasen yksi aloitteleva flättäri.

    • Kiitos paljon avustasi, Viktor, kun olet linkannut sivustoa muualle. Mukava myös tietää, että olet saanut viisautta nähdä totuuden Maamme muodosta. Herra sinua siunatkoon!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*