Litteän Maan meemit

Litteän Maan meemit

Litteän Maan meemit ovat mielenkiintoisia. Niistä voi oppia uusia asioita. On olemassa sanonta että ”yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”. Alapuolelle olen upottanut paljon enemmän kun vain yhden kuvan. Toki joissakin meemeissä on myös paljon tekstiä, mutta kyllä ne kuvat myös puhuvat omaa kieltään. Meemien viesti on, että on loogista uskoa että Maa on litteä. Niitä löytyy varmaan muissakin palveluissa, mutta hain niitä tällä kertaa ainoastaan kuvagalleriasta imgur.com. Noissakin riittää pohdiskelua pitkäksi aikaa.

4 Kommentit

 1. Olen linkannut tätä sivustoa usealle nettialustalle joissa kirjoittajat ovat naureskelleet litteän Maan ajatuksille. Heillä ei ole ollut alkeellisintakaan tietoa aiheesta mikä onkin heille tyypillistä. Jos saa kylvettyä epäilyksen siemenen johonkin ihmiseen ja vielä tutustumaan tähän sivustoon niin siinä on meillä taasen yksi aloitteleva flättäri.

  • Kiitos paljon avustasi, Viktor, kun olet linkannut sivustoa muualle. Mukava myös tietää, että olet saanut viisautta nähdä totuuden Maamme muodosta. Herra sinua siunatkoon!

 2. Vuosi on kulunut tuosta kirjoituksestani ja pienimuotoinen toimintani on herättänyt jo laajaa huomiota sekä keskustelua suosimillani alustoilla. Vastaanotto on ollut etupäässä myönteistä. Olen ollut parissa vaatimattomassa live- lähetyksessäkin keskustelemassa litteän Maan teoriasta. Minua on pyydetty keskustelemaan myös suuremmalle alustalle. Olen tästä kieltäytynyt. Mielestäni vastaväittäjillä tulee olla edes alkeelliset tiedot käsiteltävästä asiasta. Muuten kysymykset ovat todellakin luokkaa että miksi en mene Maan reunalle ? Pelkäänkö putoavani sieltä ?
  Mutta hyvä tästä tulee; tietoisuus kasvaa koko ajan…..

  • Viktor, kiitos paljon litteän Maan tiedottamisesta. Sinunkin toimintasi avulla tänne pääsivulle on tullut toisinaan, linkkiesi avulla, paljonkin kävijöitä. Viime kuussa täällä kävi 1345 kävijää (kaikki eri IP-osoitteista), eikä siinä luvussa ole edes mukana spiderit tai muut robotit. Ja monet noista oli täällä viime kuukauden aikana useamman kerran.
   🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*