46 kilometrin onnistunut lasertesti järven yli

Internetissä on tätä nykyä kohtalaisen paljon videoita lasertesteistä joiden avulla flättärit ovat todistaneet että meri- tai järvivedet eivät ole kaarevia pitkillä matkoilla. Vesialueiden pintavedet on tietenkin pakko olla kaarevat pitkillä matkoilla mikäli eletään maapallolla, muuten pintavedet ovat todiste maapalloa vastaan.

Asian voi tieteellisesti todistaa maapallon kaarevuuslaskureilla. Noilla matemaattisilla kaarevuuslaskureilla todistetaan samalla että veden kaarevuus puuttuu, kun huomioidaan laskelmissa kameralinssien korkeus vedenpinnasta, sekä etäisyydet kohteeseen. Näin on tehty myös alapuolisessa videossa. Se on kiitettävästä valikoimasta yksi uusimmista, ja samalla myös yksi huomattavimmista, koska kokeessa esitetty etäisyys on niin pitkä.

Lasertestin alapuolinen video löytyy Youtube-kanavasta ”Taboo Conspiracy”. Videon kesto on 8 minuuttia ja 49 sekuntia. Pallouskovat voivat tietenkin yrittää kumota sen, että laservalo näkyy vesirajan tuntumassa. Mutta siinä ei olisi järjen häivääkään, koska se näkyy siellä joka tapauksessa. Koska kameran linssi on vain noin 15 cm korkeudella vesirajasta, ja etäisyyttä laservalon lähteelle on 46 km, niin se tarkoittaa käytännössä sitä, että laservalon ei pitäisi näkyä laisinkaan horisontissa mikäli elämme maapallolla.  Laservalonheittimen pitäisi olla noin 155 metriä alempana kuin näkyvä horisontti, maapallon kaarevuuslaskureiden mukaan. Ei se tässä tapauksessa siltä vaikuta, koska me nähdään laservalon. Eikä refraktio riitä selitykseksi laservalon näkymiselle. Olen kumonnut sellaisen teorian useita kertoja ja erityisesti artikkelissa ”Refraktio litteän Maan tutkimustyössä”.

Toinen lasertestin osallistujista on laittanut tapahtumasta videon myös omalle kanavalleen, joka on nimeltään ”The Awareness Project”. Hänen videonsa on huomattavasti pidempi versio, ja sen kesto on 31 minuuttia ja 54 sekuntia. Se näkyy tässä alapuolella:

Mikäli Youtube päättää sensuroida nuo kaksi videota, niin saman lasertestin lyhennetyn version voi löytää Odyseestä ja Facebookista.

Ja nyt lopuksi pientä kevennystä vakavaan elämään, jossa ollaan pohdittu onko kyse pyöreästä tai litteästä muodosta. Laiturilla ainakin riittää pyöreitä ja mehukkaita meloneja (engl. ”juicy melons”):

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*