Vuorovesi: Eric Dubay uskoo paljastavansa totuuden vuorovedestä

vuorovesi-imiö

Eric Dubay on flättäri ja toisinajattelija. Hänellä on paljon erinomaisia oivalluksia. En ole kuitenkaan läheskään samaa mieltä kaikista asioista joita hän esittää (esimerkiksi Jeesuksesta). Hän uskoo tietävänsä miksi vuorovesi ei aiheudu Kuun painovoimasta. Samanaikaisesti hän ei kuitenkaan osaa täysin selittää, miksi vuorovesivaihtelut tapahtuvat.

Teoria vuoroveden vaikutuksesta

Hän arvailee että ilmiö johtuu historiallisten kirjoitusten valossa siitä, että jossain pohjoisnavalla tai sen lähellä, Maa imaisee sisälleen merivettä, ja sen jälkeen sylkäisee sen taas ulos kuuden tunnin sykleissä.

Valtaviin Maan alaisiin vesivarantoihin löytyy myös tieteellistä tukea, joten miksipä ei tuonkaltainen teoria voisi olla peräti totta? Nimittäin, siellä Maan vaipassa (artikkelissa, ”the mantle”), jossain 700 km:n syvyydessä, uskotaan olevan jopa kolme kertaa enemmän vettä kuin mitä löytyy kaikista Maan pinnan valtameristä yhteensä.

Eräs mielenkiintoinen kysymys esitettäväksi on, että miksi Kuun vetovoima aiheuttaa vuoroveden nousua merellä, mutta ei järvissä? Mikäli Kuun vetovoima olisi totta, niin miksi se jaksaa nostattaa maapallon merivettä, mutta ei järvivettä?

Ericin mielestä vuorovesi-ilmiö ei siis aiheudu Kuun vetovoimasta. Katso alapuolelta hänen videonsa vuorovedestä, niin tiedät paremmin miksi hän ei usko että Kuun ja Auringon painovoimalla olisi lainkaan mitään tekemistä asian kanssa.

Lisätietoa joogagurusta nimeltään Eric Dubay

Eric on reilu kolmikymppinen herrasmies joka harrastaa joogaa ja opettaa sitä Thaimaassa. Siksi häntä kait voi kutsua joogaguruksi. Hänellä on oma youtube-kanava jossa hänellä on useita litteän maan videoita. Itse en harrasta joogaa, enkä sitä edes kenellekään suosittele. Siihen on olemassa selkeät syyt. Joka tapauksessa, en halua ottaa kantaa siitä millainen Eric on ihmisenä, koska en tunne häntä. Todennäköisesti hän on ihan asiallinen. Lähinnä halusin mainostaa häntä hetkellisesti koska hän tuo esille totuuden ”maapallosta” jota ei ole olemassakaan, paitsi tieteisfiktiossa.

Eric Dubayn ilmainen kirja litteästä Maasta

Ericillä on internetissä ilmainen kirja litteän Maan todisteista. Kirjan nimi on 200 Proofs Earth is Not a Ball. Kirjassaan hän tuo omasta mielestään esille vähintään 200 eri todistetta siitä että Maa on litteä.

Tosin kirja on englanninkielinen, mutta iloksemme joku ystävällinen ihminen on suurella vaivalla alkanut kääntämään kirjan suomenkielelle, ja käännös on julkaistu netissä. Käännöstyö on vielä kesken, mutta tällä hetkellä reilu puolet on jo käännetty suomenkielelle. Ericin kirja löytyy kirjakaupasta myös maksullisena omakustanteena.

2 Kommentit

 1. En ole löytänyt videota jossa maan litteyttä todistettaisiin laserin avulla.se olisi suht helposti teknisesti toteuttaa vesistön yllä.

 2. Niitä ei taida olla kovin monta. Löysin ainakin pari. Ne ovat kuitenkin liian epämääräisiä testejä koska kaikki tarvittavat tiedot (esim. laskelmat) eivät ole esillä videoiden yhteydessä.
  1) https://www.youtube.com/watch?v=C6G4ubiFTgs
  2) https://www.youtube.com/watch?v=GBhDFO4NMrw

  Suosittelen tsekkaamaan valokuviani omissa testeissäni. Niistä irtoaa sinulle luultavasti enemmän koska olen maininnut kuvauskoordinaatit, tarkat etäisyydet, silmän korkeus, kohteen korkeus sekä laskelmat piilokorkeuksista:

  1) http://tietopiste.com/soderskarin-majakka-todistaa-etta-maailma-littea/
  2) http://tietopiste.com/tallinnan-tv-torni-todistaa-etta-maa-littea/
  3) http://tietopiste.com/eestin-energian-voimalaitoksen-savupiippu-todistaa-etta-maa-littea/
  4) http://tietopiste.com/littea-maa-onko-sittenkaan/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*