Vaarallinen totuus meidän demokratiallemme?

Conspiracy Music Guru on erittäin lahjakas muusikko. Musiikillaan ja lyriikallaan hän saa ihmiset ajattelemaan sellaisia asioita, mitä he eivät ole aiemmin tulleet ajatelleeksi. Siksi päätin upottaa tähän sinunkin kuultavaksi hänen musiikkikappaleitaan.

Musiikkikappaleiden tarkoitus on saada ihmiset heräämään horroksestaan, siitä horroksesta mihin he ovat joutuneet, kun heidät on ohjelmoitu ajattelemaan vain tietyllä tavalla, tai ohjelmoitu uskomaan että se on paha asia uskaltaa kyseenalaistaa tiettyjä asioita. Asioita mitä on tullut kuunneltua ja luettua, esimerkiksi Maan muodosta tai avaruuskävelyistä.

Yhdyssanasta salaliittoteoreetikko (engl. ”conspiracy theorist”) on tullut valtamediassa eräänlainen kirosana tai pahe, sellaisia ihmisiä kohtaan jotka uskaltavat ajatella itsenäisesti. Eihän se tietenkään ole mikään paha asia, kun ei anna valtamedian painostaa sinua uskomaan vain heitä, koska mielipide- ja ilmaisuvapaus kuuluu sekin demokratiaan.

Miten se on mahdollista, että kymmenet uutiskanavat toistavat saman päivän aikana samaa fraasia, jopa sanasta sanaan?  Aivan kuin papukaijat he julistavat:

”Tämä on erittäin vaarallista meidän demokratiallemme” ( Engl.”This is extremely dangerous to our democracy”)

Sehän vasta onkin vaarallista demokratialle, että uutiskanavien omistajat jotka ovat saman sateenvarjon alla, pistävät kanavat suoltamaan ulos valheita siitä, että se on vaarallista demokratialle, kun ihmiset saavat kuulla toisenlaista totuutta kuin mitä he itse esittävät. Heillä on selvästikin oma agendansa, eivätkä he tahdo ihmisten punnitsevan erilaisia vaihtoehtoja omassa mielessään.

Uskalla ajatella itsenäisesti, ja punnitse sinäkin eri vaihtoehtoja, sen sijaan että annat heidän opettaa sinulle A) mitä sinun pitää ajatella, sekä B) miten ajatella.

Annetaan nyt musiikin puhua omaa kieltään. Ensimmäinen musiikkivideo alkaa juuri tuolla toteamuksella, että valtamedia suoltaa propagandaa siitä, että sinun itsenäinen ajattelutapa on hyvin vaarallista demokratialle. Huomaa, että kaikki uutisankkurit puhuvat samaa etukäteen kirjoitettua tekstiä telepromptereistaan, koska he ovat vain apulaisina suuressa talossa, eivätkä ole itse päättäneet mitä pitää sanoa. Eivät he itse ole saaneet valita sanojaan. Onko se vaaraksi heidän demokratialleen?

 

4 Kommentit

 1. On kyllä hyviä biisejä!! Huumorin kautta on useasti helppo tuoda kivuliaita totuuksia esiin!!

 2. 1) Operation High Jump (1946-1947) – Discovery Of The Ice Wall

  2) Operation Deep Freeze (1955-1956) – Discovery Of The Firmament

  3) NASA Founded (July 29, 1958) – The Firmament Is The Van Allen Belts

  4) Antarctic Treaty System Established (December 1, 1959) – Guarding The Firmament

  5) Operation Fishbowl (1962) – Nuking The Firmament

  6) Apollo 11 Mission (July 16 – 24, 1969) – Hoax To Hide The Firmament

 3. In modern times, the idea that we live in a geocentric universe upon a level stationary plane Earth has been so marginalized, mocked, and ridiculed that even attempting to have a serious conversation about the subject usually results in nothing but a barrage of smirks, sneers, and sarcasm. In some cases, people have even lost their jobs, reputations or relationships for daring to speak openly about this uniquely taboo topic. Centuries of heliocentric pseudoscience pushed by the Royal Astronomical Society, NASA, and other official organizations along with the systematic censorship of geocentric science has resulted in a stigma where most cannot even consider the subject or have a respectful conversation about it. Instead, the idea is immediately dismissed with utter disdain or exasperation, and the presenter treated as if they must be the most backwater ignoramus of the information age.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*