Vaarallinen totuus meidän demokratiallemme?

Conspiracy Music Guru on erittäin lahjakas muusikko. Musiikillaan ja lyriikallaan hän saa ihmiset ajattelemaan sellaisia asioita, mitä he eivät ole aiemmin tulleet ajatelleeksi. Siksi päätin upottaa tähän sinunkin kuultavaksi hänen musiikkikappaleitaan.

Musiikkikappaleiden tarkoitus on saada ihmiset heräämään horroksestaan, siitä horroksesta mihin he ovat joutuneet, kun heidät on ohjelmoitu ajattelemaan vain tietyllä tavalla, tai ohjelmoitu uskomaan että se on paha asia uskaltaa kyseenalaistaa tiettyjä asioita. Asioita mitä on tullut kuunneltua ja luettua, esimerkiksi Maan muodosta tai avaruuskävelyistä.

Yhdyssanasta salaliittoteoreetikko (engl. ”conspiracy theorist”) on tullut valtamediassa eräänlainen kirosana tai pahe, sellaisia ihmisiä kohtaan jotka uskaltavat ajatella itsenäisesti. Eihän se tietenkään ole mikään paha asia, kun ei anna valtamedian painostaa sinua uskomaan vain heitä, koska mielipide- ja ilmaisuvapaus kuuluu sekin demokratiaan.

Miten se on mahdollista, että kymmenet uutiskanavat toistavat saman päivän aikana samaa fraasia, jopa sanasta sanaan?  Aivan kuin papukaijat he julistavat:

”Tämä on erittäin vaarallista meidän demokratiallemme” ( Engl.”This is extremely dangerous to our democracy”)

Sehän vasta onkin vaarallista demokratialle, että uutiskanavien omistajat jotka ovat saman sateenvarjon alla, pistävät kanavat suoltamaan ulos valheita siitä, että se on vaarallista demokratialle, kun ihmiset saavat kuulla toisenlaista totuutta kuin mitä he itse esittävät. Heillä on selvästikin oma agendansa, eivätkä he tahdo ihmisten punnitsevan erilaisia vaihtoehtoja omassa mielessään.

Uskalla ajatella itsenäisesti, ja punnitse sinäkin eri vaihtoehtoja, sen sijaan että annat heidän opettaa sinulle A) mitä sinun pitää ajatella, sekä B) miten ajatella.

Annetaan nyt musiikin puhua omaa kieltään. Ensimmäinen musiikkivideo alkaa juuri tuolla toteamuksella, että valtamedia suoltaa propagandaa siitä, että sinun itsenäinen ajattelutapa on hyvin vaarallista demokratialle. Huomaa, että kaikki uutisankkurit puhuvat samaa etukäteen kirjoitettua tekstiä telepromptereistaan, koska he ovat vain apulaisina suuressa talossa, eivätkä ole itse päättäneet mitä pitää sanoa. Eivät he itse ole saaneet valita sanojaan. Onko se vaaraksi heidän demokratialleen?

 

1 Kommentti

  1. On kyllä hyviä biisejä!! Huumorin kautta on useasti helppo tuoda kivuliaita totuuksia esiin!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*