Salaperäinen Etelämanner todistaa litteästä Maasta

Etelämantereen jäätikköä.

Jotkut ihmiset rakastavat tehdä pilkkaa flättäreistä. Tässä on siitä yksi esimerkki:

”Matkusta Etelämantereelle ja ota valokuvia jäävallista ja sen takana olevasta lasikuvusta, niin uskon sinua. Mutta varo ettet putoa reunalta alas”.

Tuo osoittaa että joillakin ihmisillä on vielä jonkunlaista huumorintajua tallella. Sen voi toki ottaa myös pilkkana. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikkia ihmisten sanomisia ei pitäisi ottaa liian vakavasti. Toisinaan myös ihmisten typerä ylimielisyys, henkinen köyhyys ja viisastelu saattaa aiheuttaa tuollaisia lausahduksia, ilman että olisivat itse edes tutkineet koko aihepiiriä.  Ihmiset ovat oikeasti aika tietämättömiä näistä litteän Maan asioista.  Mielestäni oikeampi ja kohteliaampi lähestymistapa voisi olla, vaikkapa tällainen:

”Kerro lisää mitä tiedät, ja mistä olet saanut todisteet uskomuksellesi”.

Tällä kertaa on aiheena Etelämanner ja siihen liittyviä kummallisuuksia.

Etelämantereelle ei ole asiaa ilman erityslupaa

Kansainväliset lait eivät salli matkustamista Etelämantereelle, eikä siellä oleskelua. Sinne pääsemiseksi tarvitset viranomaisten luvan. Ainoat poikkeukset ovat tietyt valvotut turistimatkat sen kaikkein pohjoisimpiin alueisiin. Määräykset ovat sielläkin hyvin tiukat. Leveyspiiri 60 astetta eteläistä leveyttä on vielä sallittua aluetta. Mutta sitä etelämpään ei ole lupa matkustaa, paitsi tietyin edellytyksin kaikista pohjoisimmille alueille jonkun valtuutetun turistijärjestäjän kanssa. Nekin harvat alueet jonne voisit valvottuna turistina mennä, ne yltävät enimmillään 65 asteeseen eteläistä leveyttä. Sieltä olisi vielä matkaa etelänavalle noin 2800 km (mikäli se napa olisi oikeasti olemassa). Ja jos yläpuolellamme on lasinen kupolikatto tai kaartuva taivaankansi (kuten uskon), niin sen alareunan luo saattaisi olla saman verran etäisyyttä (noin 2800 km), ellei jopa enemmän. Mutta tuo on pelkkää spekulaatioita koska me ei tulla koskaan pääsemään 60 (tai poikkeuksellisesti 65 astetta) etelämpään. Etelämantereen sopimuksessa, artiklassa VI, tuo 60 asteen raja tulee selkeästi esille.

Älä petä itseäsi, vaan lopeta jo hyvän sään aikaan uskomasta, että voisit joskus mennä omilla ehdoilla seikkailemaan ilman ikäviä seuraamuksia pidemmälle etelään, kuin enintään 60 astetta eteläistä leveyttä. Se ei tule koskaan tapahtumaan, ellet sitten ole jonkun valtion siunaama erityisihminen, jolla olisi siellä joku tärkeä tehtävä hoidettavana. Samaisesta syystä ei flättäritkään pääse todistamaan, että taivaankansi tulisi vastaan siellä taaempana, mikäli lähtisivät sinne tutkimusmatkailijoiksi.

Jos maailman pohjoisimmissa osissa olisi samat säännöt kuin etelässä

Kuvittelepa nyt millaista olisi elää Suomessa, jos samankaltainen tiukka sääntö olisi olemassa myös maailman pohjoisemman alueiden osalta. Jos täällä pidettäisiin tiukkana rajana samankaltainen 60 astetta (pohjoista) leveyttä, ja että sitä pohjoisemmalle ei saisi enää mennä, niin silloinhan suomalaisia olisi olemassa huomattavasti vähemmän kuin nykyään. Suomen kannalta se merkitsisi, että sinulla ja minulla olisi lupa asua Hangossa ja Tammisaaressa. Mutta ei enää Helsingissä, ei Kotkassa eikä Lappeenrannassa ilman erityislupaa. Valtaosa nykyisestä Suomen pinta-alasta olisi käytännössä asumatonta kiellettyä aluetta. Kiellettyjä alueita olisi silloin maailmalla myös Grönlanti, Islanti, suurin osa Pohjolasta, puolet Venäjästä, kutakuinkin koko Alaska ja iso osa Kanadaa. Niin ikään, koko arktinen alue olisi myös kielletyllä listalla.

Salaperäinen Etelämanner: Luonnonrikkauksia ja taivaankansi

Miksi Etelämantereeseen liittyy niin paljon salaperäisyyttä, ja miksi valtiot eivät kilpaile keskenään siitä, kuka voisi julistaa alueen itselleen? Kiistaa alueesta on joskus ollutkin, ainakin kertoman mukaan. Onhan valtiot kautta aikojen taistelleet keskenään siitä, kuka saa olla minkäkin alueen herra. Ja onhan niitä kinasteluja yhä tänäkin päivänä, tietyistä olemassa olevista maa-alueista. Ja nyt mystisesti, kaikista sen luonnonrikkauksista huolimatta, kaikki valtiot elävät kyseisen alueen osalta sulassa sovussa keskenään. Eikö asia pistä edes miettimään, että miten tuo on edes mahdollista?

Amiraali Byrd sanoi erään tutkimusmatkansa jälkeen yhdessä haastattelussa (tässä videossa, alkaen 7:03), että Etelämantereella on valtavat luonnonrikkaudet. Mm. kivihiiltä ja öljyä. Eikö rahanahneita kansainvälisiä yrityksiä kiinnosta mennä sinne korjaamaan talteen rikkauksia? Valtiot elävät keskenään sulassa sovussa sopimuksen takia, eivätkä millään lailla hyödynnä itselleen niitä rikkauksia mitä sieltä löytyy? Ja kaikki rajoitukset mukamas vain suojellakseen pingviinejä ja ainutlaatuista kasvistoa? Omituista!

Miksi Etelämanner on oikeasti kiellettyä aluetta?

Miksi Etelämanner on kiellettyä aluetta, jos ei kerran pohjoisen arktinen alue ole sitä samalla tavalla? Ei se ainakaan pingviineistä johdu, eikä edes kasvistosta, vaikka niin sanovat. Luulen tietäväni todellisen syyn.

Uskon että todellinen syy liikkumisvapauden rajoitukselle Etelämantereella on se, että  ”eliitti” (tai miksi heitä haluat kutsua) eivät halua saada ihmiset uskomaan että Jumala on olemassa. Kaiken kukkuraksi, jos me ihmiset näkisimme Etelämantereen eteläosissa alas kaartuvan taivaankannen, me ymmärtäisimme saman tien, että meitä on huijattu koko elinikämme Maan muodosta ja jopa avaruusmatkoista. Sen seurauksena valtava määrä ihmisiä voisi tulla uskoon, hyljäten uskomuksensa alkuräjähdykseen ja gravitaatioteoriaan. Siinä vaiheessa tiedemaailman selittelyt maapallosta joutuisi häpeänalaiseksi kertomukseksi, ja avaruusjärjestöjen miljardien määrärahatkin olisivat vaakalaudalla.

On yhtä pieni mahdollisuus että alas kaartuva taivaankansi olisi sattumaa, kuin se että pöydällä oleva kakkualusta lasikansineen olisi olemassa jonkun alkuräjähdyksen takia. Lasikannen muoto toimisi virallisia olemassa olevia opetuksia vastaan. Kaarevia kansia ei tietenkään nähdä luonnossa, ilman että joku olisi ne suunnitellut. Kakkualustat ja niiden kaartuvat lasikannet viestittää meille, että ne ovat olemassa tiettyä tarkoitusta varten, juuri niiden muodon takia.

On yhtä pieni mahdollisuus, että litteän pöydän päällä nähtäisiin lasinen limupullo, ilman että se olisi suunniteltu ja valmistettu tiettyä tarkoitusta varten. Lasipullon olemassaolo ja muoto viestittää meille ihmeellisistä asioista. Lasipullon olemassaolo viestittää meille siitä, että se on olemassa tiettyä tarkoitusta varten. Taatusti joku suunnitteli sen, koska sillä on juuri sellainen muoto mikä sillä on. Kyse ei voi olla sattumasta, eikä edes alkuräjähdyksestä jossa avaruuspölyt pöllähtelivät, eikä edes gravitaatiosta. Lasipullon tarkoitus on antaa ihmisille järjestystä ja toimivuutta. Ajattele samalla tavalla kiinteästä taivaankannesta. Alas kaartuva taivaankansi on se todellinen syy, miksi et saa edes omalla vastuulla mennä matkustamaan Etelämantereen eteläosiin. Sinun ei ole tarkoituskaan tietää taivaankannesta yhtään mitään, koska nähtynä se paljastaisi Luojan olemassaolon. Tieteessä Jumalan halutaan jättää selittelyjen ulkopuolelle. Myös Maan todellisen muodon.

Tapaus Jarle Andhoy: Mies joka uskalsi uhmata määräyksiä

Kerron tästä tapauksesta hyvin lyhyesti. Voi myös olla niinkin, että olen ymmärtänyt joitakin asioita väärin, koska kertomukset ja todistajalausunnot ovat tietyiltä osin ristiriitaisia.

Jarle Andhoy matkusti vuonna 2011 purjeveneellä Etelämantereelle (veneen nimi oli ”Berserk”). Hän ja 18-vuotias Samuel nousivat maihin (mönkijän kanssa joka jossain vaiheessa osui kolmannen osapuolen mukaan johonkin tolppaan… heh) samalla kun kolme muuta ystävää jäivät odottamaan purjeveneeseen. Myöhemmin kun palasivat takaisin, parin päivän päästä, purjeveneestä tulleen hätäkutsun takia, purjevene ja sen kolme kyydissä olevaa ystävää olivat kaikki kadonneet. Jarle jäi kiinni luvattomasta matkasta, sai syytteet ja vielä sakot päälle. Hän meni  sinne uudestaan seuraavana vuonna (v. 2012), etsiäkseen kadonnutta venettä ja löytääkseen johtolankoja mystiselle häviämiselle. Taas tuli sakkoja (45000 Norjan kruunua), vaikka halusi vain lisää selvyyttä veneen ja ihmisten katoamisesta. Hän kertoi että häntä pidettiin terroristina, vaikka oli saanut luvan matkustaa sinne, Argentiinan presidentin(?) myöntämällä luvalla. Totuutta en tässä tapauksessa tiedä, mutta arvelen että heidät ajettiin pois rannikolta, suoraan myrskyyn, koska he olivat kertomuksien mukaan Etelämantereella luvatta. Vene oli ollut suojaisessa poukamassa, joten myrskyn ei olisi pitänyt vaikuttaa häviämiseen, jos eivät olisi saaneet lähtöhäädön, tai jotain muuta kommervenkkiä olisi tapahtunut.

Jarle Andhoyn retkistä on tehty televisiosarja, joista ensimmäinen jakso on nimeltään ”Setter seil mot Sydpolen” (”Set sail towards the South Polen”). Käsitykseni on, että joidenkin ihmisten vaatimuksesta kaikkia sarjoja ei edes näytetty televisiossa.

Myöhemmin, vuonna 2016 on kerrottu, että Jarle tapettiin. Mutta onko se edes totta? Miksi asiaan liitetty video on poistettu Youtubesta? Todennäköisesti asiassa ei ollut mitään perää. Jarlella on vielä facebook tili, vaikka ei viime vuosina ollut kovin aktiivinen. Hän on nyt jostain kumman syystä hiukan piristynyt ja tullut aktiivisemmaksi, sen jälkeen kun aloitin tämän artikkeliosion kirjoittamista ensimmäistä kertaa (ennen julkista julkaisua). Norjan aftonbladet ilmoitti syyskuussa vuonna 2017, että hänellä on aikomus mennä syksyllä seilaamaan Afrikan itärannikkoa.

Syy miksi otin tuon kertomuksen tähän mukaan, oli ainoastaan osoittaa trolleille, että on turha sanoa meille litteän Maan ystäville, että ”Menkää Etelämantereen eteläosiin ottamaan valokuvia taivaankannesta”. Se ei tule koskaan tapahtumaan! Ehkäpä se sitten myöhemmin on mahdollista, tuhatvuotisessa rauhanvaltakunnassa? Jos yhä uskotte, että voitte matkustaa sinne noin vain omalla veneellä, ja ottaa mukaan mönkijän ja 40 tynnyriä polttoainetta, niin terve menoa vaan. Omalla vastuulla tietenkin. Ikävät seuraamukset tulee todennäköisesti perässä, vielä senkin jälkeen, jos selviätte hengissä. Jos hyvin käy, selviätte pelkillä sakoilla.

Kesto 13:29


Kansainvälinen Etelämantereen sopimus

Tässä englanninkielisessä videossa kerrotaan juurta jaksaen mitä Etelämantereen sopimus pitää sisällään. Sopimusta kutsutaan englanniksi nimeltä ”Antarctic Treaty”, taikka kollektiivisesti ”Antarctic Treaty System”.

Kesto 43:59


Etelämantereen jäävalli

Vai ei ole etelämantereen jäävalli olemassa? No mikä se tämä sitten on, mitä videossa näytetään?  Ja jos menet liian lähelle reunaa voi tippua alas avaruuteen? Voiko varmasti tippua? Jäävalli on keskimäärin vähintään kymmeniä metrejä korkea! Virallisesti kerrotaan myös, että siellä taaempana on useita vuorenhuippuja 4-5 kilometrin korkeudella merenpinnan yläpuolella.

Kesto 4:15


THE GREAT BARRIER – The Ice Wall 1927

Tutkimusmatkailija, amiraali Richard Byrd, sanoo alapuolisessa videossa että Etelämanner on ”the end of the world”. Eli ei kuitenkaan mikään ”maailmanloppu”, vaan oikeammin maailman laita-aluetta. Tuollaista lausuntoa ei voi ymmärtää, jos katselee karttapalloa. Mutta jos katselee epävirallisia litteän Maan karttoja, niin ymmärtää paremmin mitä hän asialla tarkoitti, sillä niissä Etelämanner on todellakin ”Maan äärialuetta” joka sulkee sisällensä kaikki muut todistettavissa olevat mantereet.

Kesto 3:59


Taas he juksasivat meitä uskomaan että Etelämantereella on yöttömiä öitä:

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta. Sensuuri on purrut aika hyvin Youtubessa, mutta onneksi on tätä nykyä useita muita vastaavanlaisia alustoja, joista voi laillisesti upottaa näkyviin jopa samoja videoita joita on aiemmin poistettu näkyvistä Youtubessa, heidän sensuurinsa takia.

Mikäli Etelämantereella ei ole yöttömiä öitä, se tarkoittaa että Maa ei ole pallon muotoinen, eikä kierrä aurinkoa sellaisella tavalla kuin meille virallisesti kerrotaan. Todisteita yöttömistä kesäöistä arktisella alueella, niitä löytyy paljon videoiden muodossa. Asia on täysin kiistaton tosiasia. Mutta jostain kumman syystä, aina kun joku yrittää todistaa että myös Etelämantereen kesässä olisi myöskin yöttömiä öitä, niin aina he ovat siinä epäonnistuneet. He ovat joutuneet tekemään vilpillisiä videoeditointeja jotka ovat paljastaneen koko asian. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun jäävät siitä kiinni, eikä todennäköisesti viimeinen kerta, ainakin jos ovat jatkossakin yhtä huolimattomia.

Kesto 7:46


 

GPS ei toimi Etelämantereella, ja se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa:

Kesto 13:27


Pitkä videokooste:

Yli kaksi ja puoli tuntia kestävä kooste useista videoista koskien Etelämannerta.

Kesto 2:33:44


Onko siellä jäävalli?

Tässä videossa spekuloidaan mm. sitä, miksi nimet ovat pohjoisen osalta englanniksi ”Arctic” (Arktinen), ja etelän osalta ”Antarctica” (Etelämanner). Näytetään vähän dronen videopätkiä, ja kerrotaan Jarle Andhoyn matkasta Etelämantereelle.

Kesto 8:10

18 Kommentit

 1. Hei. Litteän maan opetuksen argumentointi etelämantereesta nojaa 100% tulkintaanne antarktista koskevasta sopimuksesta, vaikka ääriharva näyttää teistä edes itse sitä lukeneen. Koska kyseessä on kansainvälinen sopimus, se sitoo Suomeakin kuten Laki.  Näin ollen se löytyy Finlex-tietokannasta. Laitan tähän linkin josta voit käydä lukemassa sen suomenkielellä. https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1984/19840031/19840031_2Kerron etukäteen jotta voit oikeasti tutustua mitä siinä oikeasti sanotaan, ennen kuin julkaisen aiheesta videon. Voitte miettiä, että miten paljon tuo sopimus oikeasti tukee tämän kirjoituksen sisältöä, ja miten paljon onkin epärehelliseen väännökseen perustuvaa opetusta. 

 2. 4. Jokainen sopimuspuoli, jolla on oikeus asettaa tarkkailijoita, voi harjoittaa milloin hyvänsä Etelämantereen kaikkien alueiden ilmatarkkailua.5. Kun tämä sopimus tulee jonkin sopimuspuolen osalta voimaan, tämän tulee tiedottaa muille sopimuspuolille ja sen jälkeen ilmoittaa niille etukäteen:a) kaikista sen alusten tai kansalaisten toimesta Etelämantereelle tai siellä tapahtuvista tutkimusretkistä sekä kaikista sen alueella Etelämantereelle tehtäviksi toimeenpannuista tai sen alueelta Etelämantereelle suuntautuvista tutkimusretkistä;…….on harjoitettava säännöllistä ja tehokasta seurantaa niin, että voidaan todeta varhaisessa vaiheessa sekä Etelämannersopimuksen soveltamisalueella että sen ulkopuolella toteutettavien toimien mahdolliset ennakoimattomat vaikutukset Etelämantereen ympäristöön sekä siitä riippuviin ja siihen liittyviin ekosysteemeihin…..Etelämannersopimuksen soveltamisalueella toteutettavat tieteellisten tutkimusohjelmien mukaiset toimet, matkailu ja kaikki muu sellainen valtion ja valtioista riippumaton toiminta Etelämannersopimuksen soveltamisalueella, josta on Etelämannersopimuksen VII artiklan 5 kappaleen mukaan ilmoitettava etukäteen, toimintaan liittyvät logistiset tukitoimet mukaan lukien, ona) toteutettava tässä artiklassa ilmaistujen periaatteiden mukaisesti; jab) muunnettava, keskeytettävä tai peruutettava, jos niistä seuraa tai uhkaa seurata edellä mainittujen periaatteiden kanssa ristiriidassa olevia vaikutuksia Etelämantereen ympäristöön…… Maalle tai jäätiköille ei saa tuoda koiria ja näillä alueilla nyt olevat koirat on siirrettävä pois 1 päivään huhtikuuta 1994 mennessä…. Pääsy Etelämantereen erityissuojelualueelle on kielletty, paitsi jos siihen saadaan lupa 7 artiklan mukaisesti….(Luin tuolta lupien anomisesta, joka oli mielenkiintoisen hankalaa. En viitsi kopioida enempää. Katso tämä:https://youtu.be/SmYRFtY_jfQ

  • Pahoittelut Polariz. Kommenttien roskapostisuodatin oli siirtänyt viestisi roskakoriin. Ei ollut ensimmäinen kerta. Minun pitäisi alkaa käymään useammin roskakorissa, katsomassa mitä vääriä negatiivisia viestejä sinne menee. Siirrän nyt sinun IP-osoitteen valkoiselle listalle.

   Tiedoksi muille (Polariz jo tietää ja kunnioittaa päätöstäni):
   Jos lähetätte tänne kommentteja jossa haukutaan juutalaisia ja vapaamuurareita, niin viestit eivät tule menemään läpi. En suvaitse, että ihmisiä kutsutaan tyhmiksi ja jopa aivokuolleiksi. Susia on melkein joka ryhmässä, eikä kaikesta tarvitse olla samaa mieltä. Mutta asioiden lähestymistapa taikka viestintä pitää olla toisenlainen.

 3. Mike mental maksettu trolli tuli tänne trollaamaan! Hän myös trollaa paljon vapauttava totuus YouTube kanavalla!  Kiitos hieno ja paikkansa pitävä artikkeli! Mahtava että jaksat jätä tuo trolli huomioimatta!

 4. Lisää artikkeleita! Joo nuo matkailu toimistot jotka muka järjestää noita reissuja ovat vaan nii sanottuja eliitin frontmaneja! Niinkuin Elon muskit ym ym rockefellerien ja rothchildien juoksupoikia!

 5. Skyice onko tuttu! Louhivat sitä Etelämantereella! Entinen työntekijä paljastaa! Luulevat firmamentin koostuvan siitä!

  • En ole kuullut ainakaan tuolla nimellä. Voisitko antaa tuosta paljastuksesta linkin taikka kaksi? Voi myös olla, että olen nähnytkin siitä jonkunlaisen dokumentaation tai videon, ja että asia on vain jäänyt unohduksiin.

 6. Laitoin eilen kommentin tähän, mutta ilmeisesti meni spämmiksi? Löysin sen dokkarin siitä kuunheijastus teoriasta. The Lost history of flat earth. Eilisessä kommentissa oli linkki siihen, ilmeisesti linkkiä ei sallita? mutta tuolla nimellä se löytyy. Dokkari on pitkä, kuu kohta alkaa n. 4h kohilta.

 7. Kai tiedät että kaikki joita kutsutaan meteoriitti kraatereiksi niillä ei ole mitään tekemistä ”avaruudesta” tulleiden ”meteoriittien kanssa! Myös yksi satanisti en huijaus!

  • Joo niin on, ilmeisesti isoja suihkuläteitä? Jotkut vuorilta näyttävät joilla tasainen pinta on jättiläis silikonipuiden kantoja. Noi Ewaronin dokkarit tosi valottavia mistä kaikesta jätetään kertomatta. Todellisuuden tilalle luotu höpönlöpö maailmankuva.

 8. Miksi Etelämanner on tässä nostettu jalustalle? Jos maapallo on litteä, niin eikö tämän kiekon reunat tule samalla tavalla vastaan ihan joka suunnasta? Sen kun kävelee riittävän pitkälle nenän osoittamaan suuntaan. ”Jostain syystä” kukaan ei vain ole vielä käynyt napsaisemassa kuvaa siitä reunasta. Offtopic, mutta kiinnostaisi myös kuulla flättereiden selitys miksi aurinko paistaa tällä hetkellä jossain maassa suoraan yläpuolelta, toisessa vinosti ja kolmannessa sitä ei näy ollenkaan.

  • Et ole siis juuri lainkaan tutustunut lättäpää teoriaan. Aurinko on pieni ja paikallinen, halkaisijaltaan noin 40-50km. Ja aurinko kiertää kehää 3000km korkeudella maailmamme yläpuolella.

   Antarktis on tutkimaton manner ja sitä vartioidaan. Kukaan siviilihenkilö ei pääse sinne ilman lupaa kävelemään tai hiihtämään ja etsimään maailman reunaa.

   • Okei, tämä on hyvää uutta tietoa minulle auringosta. Käykö se aurinko koskaan kiekon toisella puolella? Sori tyhmä kysymys, mutta onko myös aurinko litteä?

    Onko Antarktis siis se mesta joka ympäröi tätä kiekkoa joka suunnasta – eli löytyykö Antarktis jokaisesta ilmansuunnasta? Sitä vaan tuossa aiemmin mietin, että jos se Antarktis on vain yhdessä ilmansuunnassa, niin miksi ei etsi vartiosta heikkoa kohtaa kävelemällä riittävän pitkälle Antarktikselta POISPÄIN?

    Tämähän menee nyt täysin ohi tämän kyseisen aihealueen, mutta lueskelin toista postausta, jossa kerrottiin kuinka Tallinna näkyi Helsingistä. En voinut olla miettimättä näkyisiköhän sitten myös esim. Burj Khalifa siellä taustalla, jos riittävän tehokkaalla kaukoputkella katsoo….

 9. The next level dokumentissa puhutaan Antarktiksen takaisista maista, siellä on jopa jotain kartta hahmotelmia, pitää muistaa että tällä kentällä ei olla juuri mitään vielä lukkoon lyöty, muutakun maailman muoto, se on paljon todennäköisyyksien pois sulkemista muilta osin. https://www.youtube.com/watch?v=8Ul0e6lw130, tuossa toinen kattava dokumentti jossa karttoja Antarktiksen takaisista maista yms.

 10. Se on yleistä että pallouskovaiset kysyvät epäoleellisia kysymyksiä, siis sellaisia kysymyksiä joita voi esittää tuhat saamatta silti itselleen todistusta, näihin kysymyksiin on vielä vaikea vastata riittävällä tarkkuudella, koska sellainen oppi puuttuu maailmasta. Kahdella kysymyksellä pitäisi pystyä selvittämään itselleen asia, esim. ””tallinnan tv torni näkyi lauttasaaren lintutornista” huono selitys mustista aukoista ei kumoa litteää maata. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*