Maapallon naurettavat lentoreitit

Lähdetään nyt vertaamaan maapallon ja litteän Maan yläpuolisia lentoreittejä toisiinsa. Tulemme havaitsemaan pahoja ristiriitoja niiden välillä. Syyt lentojen ristiriitoihin ja ääliömäisyyteen selvinnee pian, kun jatkat lukemista. Aina niitä ristiriitoja ei löydy vertailuissa. Mutta silloin kun niitä on, ne voivat olla melko ilmeisiä ja suorastaan naurettavia. Ristiriitojen huomattavuus riippuu tietenkin siitä, mitä lentoreittejä ottaa vertailukohteeksi. Ristiriidat tulevat esille korostetulla tavalla, erityisesti silloin kun lennot tapahtuvat mantereelta toiselle ja määränpäät ovat kaukana toisistaan.

Lähdin tutkimaan tätä mielenkiintoista aihetta käsi sydämellä. Päätin olla sen verran fiksu vakuuttelussani, että annan jokaisen lukijan tehdä omat päätöksensä siitä, mikä noista kahdesta kartasta pitää paikkansa parhaiten, ja mikä niistä antaa uskottavamman lentoreitin mantereiden ja merien yllä.

En halua väkisin käännyttää sinua pois omasta näkemyksestäsi, vaan haluan ainoastaan jakaa sinulle tutkimustietojani siitä, että ehkä sinunkin uskomuksessasi maapallon paikkansapitävyydestä saattaisi olla jonkinlaista tarkistamisen varaa. Kaikki litteän Maan ystävät olivat aiemmin väärässä maapallon suhteen, ennen suurta heräämistään.

Ei ole  järkevää ajatella että lennämme maapallon yläpuolella

Usko mihin tahdot uskoa. Sehän onkin hieno asia tässä elämässä, että jokainen voi tehdä oman uskonvalintansa ilman painostusta. Ei tarvitse edes pakosta leimautua hulluksi enemmistön silmissä, jos päättää tutkia näitä toisinajattelijoiden pohdiskeluja. Minä olen jo tottunut siihen omalta osaltani, että minua toisinaan pidetään vinksahtaneena kun uskallan kertoa mihin uskon. Saan toisinaan melko negatiivista palautetta. Totuus on kuitenkin se, että valtaosa palautteista jotka ovat tulleet sivustolleni (https://tietopiste.com) ovat olleet asiallisia taikka neutraaleja.

View post on imgur.com

 

Litteän Maan kartta soveltuu erinomaisen hyvin navigointiin

Sanovat että alapuolella oleva kartta oli käytössä lentoreittisuunnitteluissa ja sotasuunnitelmien tekemisessä ennen kuin nykyinen GPS-järjestelmä ja siihen liitettävä tekniikka oli otettu käyttöön. Jos tuota karttaa käyttämällä pystyivät tietämään, mikä on oikea suunta minne lentää, niin miksi pitäisi edes uskoa että litteä 2D-kartta johtaisi harhaan?

View post on imgur.com

Jos en saa sinua vakuuttuneeksi siitä, että litteän Maan lentoreiteissä on usein enemmän järkeä kuin maapallon lentoreiteissä, niin voidaan kait silloin todeta, että epäonnistuin vakuuttelussani. Mutta mikäli sittenkin saan sinut toisiin aatoksiin, ja tulet jollakin lailla epäuskoiseksi maapallon suhteen, niin olisi tietenkin kiva tietää mitkä seikat siihen johtivat. Positiivisten palautteiden kautta saan tietenkin lisää innostusta tehdä jatkotutkimuksia ja uusia artikkeleita. Ja mikäli et sittenkään tullut vakuuttuneeksi litteän Maan lentoreittien oikeellisuudesta, ja olet kriittinen, niin kerro sekin, asiallisella tavalla. Älä kuitenkaan tuhlaa omaa aikaasi, taikka minun aikaani, julkaisemalla halventavia kommentteja nimittelyjen kera, äläkä edes julkaise täällä harhauttajien linkkejä. Se ei onnistu. Sitä varten voit perustaa oman sivuston jossa tuot asian esille. Sen voi tehdä jopa ilmaiseksi. Kerro täällä ennemmin asiasi ja omia pohdintojasi. Olet täälläkin vapaasta tahdostasi.

Lentoreittien visuaaliset ristiriidat syntyivät taivuttamalla litteän Maan pallon muotoon

Käytin tässä tutkimustyössäni hyväkseni Google Mapsia ja -Earthiä, sekä epävirallista litteän Maan karttaa. Piirsin karttoihin lentoreittien viivat havainnollistaakseni reitit paremmin.  Kartoissa näkyvät ristiriitaiset viivat johtuvat tietenkin siitä, että nuo kaksi karttaa ovat täysin ristiriidassa keskenään. Siihen löytyy useita syitä. Ensinnäkin, 3D-pallokartat on suunniteltu siten, että pohjoiseen pallonpuoliskoon on lisätty pinta-alaa alkuperäiseen kokoon nähden, ja vastaavasti eteläisestä pallopuoliskosta on vähennetty pinta-alaa. Näin on menetelty, jotta olisi mahdollista taivuttaa litteän Maan kartan pallon muotoon. Tuo on tärkein seikka siihen, miksi pitkät lentoreitit maapallolla ovat visuaalisesti vääristyneet.

Leaked footage of NASA turning the flat earth into globe

Toivoa nykytähtitieteen merkityksettömyyteen

He taivuttelevat litteän Maan pallomaiseen muotoon. Näin he tekevät, jotta ihmiskunta ei näkisi ympärillä olevaa suurempaa kokonaisuutta Jumalan kädenjälkenä ja hänen suunnitelmana. On ymmärrettävää, että jos Maan muoto esitetään litteänä eikä pallona (mitä elitistiset puuhamiehet pelkäävät), ihmiset saattavat alkaa epäilemään painovoiman olemassaoloa ja alkuräjähdystä. Puuhamiesten pitäisi oppia antamaan kunnian hänelle jolle kunnia kuuluu, eli Jumalalle. Suosionosoituksia pitäisi antaa ainoalle Jumalalle, siitä että hän antoi ihmiskunnalla suuremman tarkoituksen ja päämäärän, kuin mihin nykytähtitiede pystyy. Mielestäni ei ole reilua julistaa kyseisen sattumanvaraisuuden tieteen avulla, eli sen että elämme ja kuolemme turhina ihmisinä vailla suurempaa tarkoitusta. Sen sijaan että julistaisimme valhetta merkityksettömyydestämme, voisimme julistaa totuutta, suuresta arvostamme, ja ihanasta päämäärästämme, jossa pääsemme mielenmuutoksen kautta eräänä päivänä kotiin taivasten valtakuntaan.

Nykytähtitieteen opissa olemme valitettavasti vain turhia sattumanvaraisia apinoiden jälkeläisiä, jossa tarkoituksettomuutemme sai alkunsa kun tähtipölyt pöllähtelivät miljardeja vuosia sitten. Sen sijaan voisimme kertoa kokemusperäisesti, kun se meille suodaan, että on olemassa taivaallinen Isä, jolla oli ihmiskunnalle pelastussuunnitelma valmiina. Jopa ennen kuin yksikään ihminen oli syntynyt maailmaan. Kaikkien meidän nimet oli kirjoitettu ylös elämänkirjaan ennen syntymäämme. Mutta nimemme pyyhittiin pois kirjasta vasta kun aikuistuessamme aloitimme harrastamaan syntiä. Sillä tavoin, turmeluksemme kautta, käänsimme selkämme kohti Jumalaa. Silloin kuolimme hengellisesti. Mutta kuinka ollakaan: Jumalan pelastussuunnitelma tuli toteen hänen Poikansa Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen kautta, silloin kun hän lunasti meidät vapauteen omalla verellään. Se on eri asia, otetaanko se pelastus vastaan. Sekin on vapaaehtoista. Nimemme kirjoitetaan takaisin elämänkirjaan, silloin kun tiedostamme syntisyytemme ja teemme mielenmuutoksen (ns. ”parannuksen”).

Taivaassa on vain vapaaehtoisia. Taivaassa ei ole saastaa. Jos olisi, se ei olisi enää mikään taivas. Tuo pelastuksemme, eli nimemme kirjoittaminen takaisin elämänkirjaan, se tulee toteen uskon kautta (lujan luottamuksen kautta), uskontunnustuksen kautta. Siinä on meidän toivomme, meidän parempi tulevaisuus. Mutta nykytähtitieteen opin mukaan, olemme täällä vain sattuman kautta, sattumanvaraisia otuksia, ilman rakastavaa taivaallista Isää. Nykytähtitieteen tarinassa en näe mitään toivoa, enkä tarkoitusta.

Ja nyt vihdoin varsinaiseen aiheeseen… Verrataan litteän Maan ja maapallon lentoreittejä toisiinsa.

Fantasialennot Johannesburgista Perthiin

Muistan että jokunen vuosi takaperin kun tein lentohakuja Johannesburgista Perthiin, niitä suoria lentoja löytyi. Sen sijaan tänään (27.2.2023), kun tein haun osoitteessa skyscanner.com en löytänyt yhtään suoralentoa tämän vuoden loppuvuodelle, vaikka tätä vuotta on vielä jäljellä noin 10 kuukautta. Näin vaikka skyscanner teki haun 33:sta lentoyhtiöstä.

Tuosta olen hämmästynyt monestakin syystä, eli siitä, etten tänään löytänyt suoralentoa Johannesburgista Perthiin ilman pysähdyksiä, toisin kuin joku toinen kerta jolloin se onnistui. Tein sentään haun skyscanner.com-osoitteessa koko tämän vuoden ajalle, enkä sittenkään löytänyt mitään. En sano, etteikö niitä suoralentoja olisi olemassa sillä reitillä (nimenomaan hakutoiminnolla), koska todellisuudessa olen aiemmin itsekin löytänyt niitä suoralentoja tietokoneen avulla. Olen kumminkin hämmästynyt asiasta. Ensinnäkin siksi, koska Johannesburgin lentokenttä oli koko Afrikan vilkkain lentokenttä vuosina 2008-2019, jolloin jokaisena vuonna, kyseisellä lentokentällä oli yli 21 miljoonaa matkustajaa. Sitten tuli koronahullutus ja sen myötä lampaiden ja vuohien eristykset ja naamavaipat, jonka aikana vain harva uskalsi lentää huvimatkoille, minkä voi nähdä tilastoistakin, erityisesti Australian matkalle lentäessä. Sen aikainen hallitus teki Australiassa melko rajuja päätöksiä. Joten vaikea uskoa että tuo reitti, välillä Johannesburg ja Perth, on ollut vähäpätöinen liikenteen suhteen. Toiseksi, litteän Maan buumin aikana, vuosina 2015-2018, Perthin lentokentän vuosittaiset matkustajamäärät oli yli 12 miljoonaa. Jos en nyt ihan väärin muista, niin joskus noina vuosina alkoi tulla ensimmäistä kertaa litteän Maan uskovien omia tutkimustietoja lennoista Johannesburgin ja Perthin välillä, joiden avulla litteän Maan kansalaiset yrittivät todistaa maailmalle, että suoralennot noiden kahden kaupungin välillä ovat valhetta, ja että lentoreitit todellisuudessa meni noiden kaupunkien välillä aina jonkinlaisella välilaskulla, lentokoneen vaihtoa varten. Onhan tuo matkan pituus litteän Maan yläpuolella noin kaksinkertainen, verrattuna maapallon yläpuoliseen suoralentoon. Siksi sellainen matkanpituus vaatii vähintään yhden tai kahden välipysähdyksen. Maapallon yllä kyseisen reitin lentopituudeksi tulee noin 8304 km. Kolmanneksi, vaikka en hetki sitten löytänyt yhtään suoralentoa noiden kaupunkien välillä, koko jäljellä olevalle vuodelle (noin 10 kk), niin löysin silti muutama päivä sitten skyscanner.com-hakukoneella myös suoralennon. Sen lentoaika on 9 tuntia ja 55 minuuttia. Se näkyy tässä alapuolella.

Eli tuossa yläpuolisessa kuvakaappauksessa nähdään, että suoralennon kesto välillä Johannesburg ja Perth on vain 9 tuntia ja 55 minuuttia. Ja kuinkas ollakaan; jos uskot olevasi maapallon tallaaja, niin iloksesi löysin myös toisen vastaavanlaisen kuvakaappauksen tietokoneeni syöväreistä, jonka tallensin heinäkuussa 2020. Alapuolella kuva siitä:

Tässä kuvakaappauksessa pistettiin paremmaksi kuin edellisessä. Lentoaika oli elokuussa 2020 vain 9 tuntia ja 10 minuuttia. Nyt onkin maapallon uskovaiset syytä riemuita, kun litteän Maan lennot on kumottu entistäkin paremmin. Vai onko sittenkään kumottu? Eipäs hoppuilla! Jatketaan tutkimuksia niin viisastumme.

Kuten nähdään numeroista, suoralento oli elokuussa 2020 peräti 45 minuuttia nopeampi kuin nykypäivän lennot samalla reitillä. Tarkoittaneeko tuo sitä, että nykykehitys on vuoteen 2020 verrattuna mennyt jotenkin taaksepäin, kun lennon kokonaisaikaan on tullut lisäaikaa 45 minuuttia? Vai onko kenties niin, että päättäjät päättivät, että on liian naurettavaa väittää että tuo lentoajan pituus on noinkin nopea, kun he omassa päässään tiedostavat itsekin että lentoaika on todellisuudessa yli 20 tuntia? Etkö usko että se kestää yli 20 tuntia? On se. Asia selviää tuota pikaa. Mutta ensin näytän erään mielenkiintoisen kuvan jonka eräs henkilö lähetti litteän Maan foorumiin reilu kaksi vuotta sitten. Kuva liittyy tähän kyseiseen reittiin…

NYT OLE TARKKANA KUN KATSOT ALAPUOLISIA KUVIA JA KUN LUET TEKSTIT !

Eräs mies lähetti alapuolisen kuvan reilu kaksi vuotta sitten ja haluan nyt kommentoida sitä loogisella päättelykyvylläni, jonka Jumala on minulle suonut armossaan.

Lento Johannesburg-Perth litteän Maan kartalla.

Yläpuolisen kuvan lähettäjä kenties mietiskelee tälläkin hetkellä sitä, että miten litteä Maa voi olla totta, kun kerran maapallon yllä lentoajan pituus (noin 10 tuntia) Johannesburgista Perthiin, on kutakuinkin sama kuin lentoaika Johannesburgista Frankfurtiin, vaikka nähdään litteän Maan kartalla, että pitempi viiva on lähes puolet pitempi kuin lyhyempi viiva. Loogisesti ajatellen, jos viiva on tuplasti pitempi Perthiin kuin Frankfurtiin, niin silloin pitäisi myös lentoaika olla likimain puolet pidempi Perthiin kuin Frankfurtiin. Eikö niin? Tuo onkin erittäin mielenkiintoinen asia, eikä minun kannata käyttäytyä kevytmielisesti asian suhteen. Kiva on tietenkin se, että voin käyttää tuota kuvaa ja ajatusta sen takana, todistaakseni että pitkän matkan lennot tapahtuu litteän Maan yläpuolella. Kohta saatat uskoa sen todeksi.

Tuo yläpuolinen kuva, ja ajatus sen takana, ei ole minulle minkäänlainen ongelma. Minun on vain käytettävä logiikkaa ja hitusen aivonystyröitä, niin sanottua ”maalaisjärkeä”, niin tiedän jo syyn ”ongelman” takana.  Nimittäin, minun on verrattava tuota pitkää viivaa vastaaviin lentoihin, jossa todellisuudessa pysähdytään matkan varrella jossain matkan varrella ja astutaan sisään johonkin toiseen matkustajalentokoneeseen. Silloin alkaa herääminen. Sinulla ja minulla! Idea on siinä, että mikäli tuo 10 tunnin suoralento on todellinen (ja toinen lento jopa 9 tunnissa ja 10 minuutissa), niin silloin kokonaisaika ei pitäisi olla paljon pitempi lentoreiteillä jossa  pysähdytään hetkeksi jonnekin Johannesburgin ja Perthin välimaastoon koska ne kulkevat lähes rinnakkain, etenkin jos uskot että ne välilennot ovat todellisia. Mikäli yhteenlaskettu lentoaika ilman pysähdysaikoja on sellaisilla lennoilla yli 20 tuntia, välilentojen tilastoilla, niin meidän on harkittava asiaa uudelleen. Silloin on alettava miettimään, että mitä jos Maa on sittenkin litteä.

Mahdoton suoralento Johannesburgista Perthiin

Tuo suoralento Johannesburgista Perthiin, ilman lentokoneen vaihtoa, ei ole lainkaan mahdollista. Kyse on suuren luokan huijauksesta. Huijauksen tarkoitus on saada ihmiset uskomaan että Maa on sittenkin maapallon muotoinen. Suoralennon mahdottomuus tuolla reitillä on todistettavissa normaalilla maalaisjärjellä. Siitä syystä postitan tähän tekemäni yhdistelmäkuvan (kollaasin). Siitä nähdään paljonko aikaa todellisuudessa mene jos lentää likimain saman reitin kolmella välipysähdyksellä. Noista välilennoista on yhdistelmäkuvassani tietoa siitä, paljonko menee aikaa lentää mistä ja mihin, ja vieläpä lentojen tunnukset, jotta voit itse tarkistaa lentojen paikkansapitävyyden, vaikkapa sivustoista kuten flightradar24.com tai flightaware.com. Alapuolisessa esimerkissäni pääset kolmella välipysähdyksellä Johannesburgista Perthiin 22 tunnissa ja 35 minuutissa (eli 1355 lentominuutilla). Ajassa ei ole huomioitu välipysähdyksien kestot, vaan ainoastaan lentoajat. Tuo liki 23 tunnin lentoaika on huomattavasti enemmän kuin aiemmin mainitsemani 9 tuntia ja 55 minuuttia fantasialennolla. Ero on vieläkin suurempi fantasialennolla vuonna 2020, sillä silloin se oli vain 9 tuntia ja 10 minuuttia.

Alapuolisesta kollaasista tulee nyt totuus esille, kun vertaat lentoaikoja toisiinsa. Silmät avaamalla voi nähdä miten hyväntahtoista ihmiskuntaa on petkutettu, jotta et sinäkään lainkuuliaisena kansalaisena alkaisi epäilemään olematonta heliosentristä mallia, jossa elät pyörivän vesipallon kyydissä hurjassa pyörimisvauhdissa, kuvitteellisen akselin ympärillä. Oletko muuten koskaan nähnyt meriveden olevan joskus peilityynenä? Minä olen, monta kertaa! Pyörimisvauhdin kerrotaan olevan noin 1670 km tunnissa (päiväntasaajalla). Ja teoreettisten laskelmieni mukaan Helsingissä olisi pyörimisnopeutesi pyöristettynä 830 km tunnissa. Eli oikealla laskukaavalla noin puolet vähemmän vauhtia kuin päiväntasaajalla. Ja tietenkin vain sillä oletuksella, että asuttava vesipallo on oikeasti pallon muotoinen, eikä geoidin muotoinen.

Esimerkissäni yläpuolisessa litteän Maan kartassa, kolmen välipysähdyksen lento on pyöristettynä 3,95% pitempi matka lentää, verrattuna tuohon epäuskottavaan suoralentoon jonka olen merkannut suoralla viivalla.  Ja tuo mielikuvituksellinen lento (suora viiva) on pyöristettynä noin 3,88% lyhyempi määränpäähän kuin tuo hivenen pidempi reitti välipysähdyksillä. Sen saa selville viivojen pituuksien mittaamisella ja tekemällä vertailun. Suhdeluku on 129/124. Välipysähdyksien yhteenlaskettu pituus on siis laskelmissani 3,95% pitempi kuin suoralennon pituus. Matka-aikaa niillä on yhteensä 1355 minuuttia (= 22 tuntia ja 35 minuuttia).

Yläpuolisella laskukaavalla selviää, että suoralennon pitäisi ainakin teoriassa olla perillä Perthissä, noin 54 minuuttia ennen kuin välilentojen viimeinen etappi on perillä.

Koska esimerkissäni todellisten lentojen yhteenlaskettu aika on 22 tuntia ja 35 minuuttia, niin miten ihmeessä suoralennon kesto olisi perillä määränpäässä vajaassa 10 tunnissa, kun noiden keskinäisten reittien eroavuus pitäisi teoreettisesti ajassa laskettuna olla vain noin 54 minuuttia? Ymmärsitkö yskän? Mikäli näet ja ymmärrät epäkohdan, niin hyvä. Mutta jos kaikki lukijat eivät sittenkään ymmärrä mitä tässä kirjoitan, uuvuttavien selityksien jälkeen, niin en tiedä, voinko enää auttaa heitä ymmärtämään asian, sillä tuon pidemmän reitin neljä lentoa ovat todellisia lentoja ja todellisia aikoja. Siitä ei ole mitään epäilyksiä, enkä edes usko että litteän Maan kieltäjät ovat asiasta eri mieltä! Mikään asia maailmassa, ei voi sitä tosiasiaa muuttaa toisenlaiseksi, että valheellisia lentoja on oikeasti olemassa. Sellaisia lentoja jotka eivät koskaan toteudu sillä tavoin miten ne on piirretty maapallokarttaan. Ne ovat vain silmänlumetta koska valheet täytyy jatkua. Onhan helpompaa keksiä yhden valheellisen suoralennon puolustaakseen Maan muotoa pallona. Vielä huonompi vaihtoehto olisi muuttaa noiden neljän lennon lentoaikoja toisenlaiseksi, jotta minun kaltaiset ihmiset eivät löytäisi lentoajoissa epäkohtia. Todellisuus olisi toisenlainen. Sellaisella manööverillä epäkohdat muuttuisivat entistäkin räikeämmäksi. Sellainen toimenpide vain pahentaisi ristiriitoja entisestään.

Tässä on noiden neljän todellisten lentojen yhteenlaskettu lentoaika:

 • Johannesburg – Dubay (EK766)= 8t
 • Dubai – Delhi (EK516)= 3t 25 min.
 • Delhi – Kuala Lumpur (OD206)= 5 t 35 min.
 • Kuala Lumpur – Perth (OD151)= 5 t 35 min.

YHTEENSÄ: 1355 minuuttia (= 22 tuntia ja 35 minuuttia)

Joko nyt ymmärrät, miksi litteän Maan kartalla lentoreitin viiva Johannesburgista Hampuriin on noin puolet lyhyempi, kuin se viiva mikä näkyy Johannesburgista Perthiin? Välipysähdyksien yhteenlaskettu aikaa, nuo neljän lennon yhteenalasketut matkustusajat, ne todistavat seuraavia asioita:

 1. Litteän Maan kartta on siltä osin melko lailla oikeassa.
 2. Maapallokartan paljon lyhyempi matka tuolla reitillä on valhetta.
 3.  Noin kymmenen tunnin suoralento tuolla reitillä on mahdoton, koska nejän lennon yhteenlaskettu aika todistaa sitä vastaan.
 4. Lentotunnukset QF66 ja SA280 ovat feikkien lentojen tunnuksia, koska suoralentoina niitä ei voi toteuttaa noin lyhyessä ajassa.

Seuraavaksi lisää yhdistelmäkuvia jonka jälkeen voidaan pilkata maapalloa ja rakastaa littanaa

Seuraavaksi näytän sinulle lisää yhdistelmäkuvia joista näet miltä lento näyttää maapallon yllä, verrattuna siihen miltä se näyttää litteän Maan kartalla. Tulet huomaamaan että toisinaan maapallon (vesipallon) yläpuolisissa lentoreiteissä ei ole mitään järkeä, kun niissä lennetään jopa väärään suuntaan, minkä myös litteän Maan kartta todistaa. Tulet myös huomaamaan että yhdistelmälennot (kun välillä pysähdytään siirtyäksemme toiseen lentokoneeseen) todistavat feikkiä maapalloa vastaan.

Yritän nyt jatkossa olla hiukan harvasanaisempi ja annan kuvat puhua omaa kieltään. Toisinaan kuvat puhuu enemmän kuin tuhat sanaa. Sillä mennään!

Lentoreitti Johannesburg – Dubai – Perth

Lentoreitti Johannesburg – Singapore – Perth

Suoralento Santiago – Sydney

Tämä suoralento olisi saattanut olla olemassa, mutta tulet pian huomaamaan että se oli feikki reitti. Tulet huomaamaan sen seuraavissa esimerkeissäni jossa on välipysähdyksiä, ja kun vertaat tämän ”suoralennon keston” välipysähdyslentoihin jotka menevät kaikesta huolimatta samaan määränpäähän. Kun katsot tätä lentosuuntaa maapallolla, niin huomaat että lento tapahtuu lähes yksinomaan meren yllä ja kaukana Pohjois-Amerikasta, kun taas litteän Maan kartalla lennetään myös Pohjois-Amerikan yläpuolella. Pian tulet huomaamaan jatkolentoyhteyksien kautta, että kun lennetään sinne Pohjois-Amerikan kautta, silloin lennot ovat varsin suoria, kun taas maapallon yllä ei lennetä suorempia reittejä. Mikä se sellainen lentoyhtiö on, joka ei ymmärrä että matkustajat haluavat päästä lentämään suorinta reittiä määränpäähän? Ja jos lentoreitin varrella pitää tehdä välipysähdyksiä ja vaihtaa konetta (taikka kone joutuu tankkaukseen), niin eihän kukaan matkustaja riemastu siitä, jos lentoreitti ilmassa muodostaa V- tai L-kirjaimen. Hyvät lentoyhtiöt ymmärtää että tyytyväinen asiakas on kullan arvoinen asiakas, ja että he saattavat tulla uudestaan lentämään heidän lentoyhtiönsä kautta, mikäli reitit ovat miellyttäviä eikä lennä välillä väärään suuntaan, vaan muodostavat harmonisella tavalla ilmassa mahdollisimman suoran reitin, eli I-kirjaimen. Tässä esimerkissä lentokoneen eteneminen, maapallokuvassa, tapahtuu sillä tavoin että se etenee ylös alas,  niiden ihmisten suhteen jotka asuvat noin 20000 km:n päässä lentoreitistä, eli pallon toisella puolella. Siellä toisella puolella myös linnut ja pienet perhoset pystyvät vastustamaan Maan väkevää vetovoimaa eteenpäin lentäessään, vaikka triljooneja tonneja painava merivesi ei siihen kykene. Niin ikään, siellä on samaan aikaan löydettävissä ylösalaisin eteneviä merilaivoja jotka jaksavat pysyä vedenpinnalla, koska onhan meillä sielläkin jotain, mitä kutsutaan nosteeksi (engl. ”buoyancy” ja aineen tiheydeksi (engl. ”density”).

Lentoreitti Santiago – Dallas – Sydney

Alapuolisessa yhdistelmäkuvassa aikaisemmin mainitsemani asia sitten tapahtuu. Pallokartan yllä lentokoneen reitti muodostaa alaspäin kaareutuvan V-kirjaimen muodon, koska välipysähdys on ”väärässä suunnassa” maapallolla. Sen sijaan litteän Maan kartalla lentoreitti on täydellisen suora koko matkan aina määränpäähän saakka. Eikä tuo looginen asia ole edes sattumaa, koska lentoyhtiöt pyrkii saamaan määränpäähän lentävät asiakkaat tyytyväiseksi mahdollisimman lyhyellä lennolla. Lisäksi… miten se aikaisempi suoralento joka lensi lähes vain meren yllä, kesti vain 14 tuntia ja 10 minuuttia, jos tämä välipysähdyksellä oleva lento joka menee samaan määränpäähän (tietenkin samaan suuntaan), kestää ilman vaihtolennon odotusaikaa noin 27 tuntia, eli peräti noin 13 tuntia enemmän aikaa.

Lentoreitti Santiago – Houston – Sydney

”Ja minähän olen päättänyt, että lennän vaikka maapallon ympäri, kunhan vain pääsen määränpäähän.”

 

Lentoreitti Santiago – Houston – San Fransisco – Sydney

Sinäkin voit tehdä sen ja saada omia mielenkiintoisia tutkimustuloksia

Otapa sinäkin minkä tahansa tosi pitkän lentoreitin välipysähdyksien kanssa, yhdellä tai useammalla välipysähdyksellä, ennen varsinaisen määränpään saavuttamista. Merkkaa lähtöpaikka, kaikki välipysähdykset ja tietenkin myös määränpään pisteinä litteän Maan kartalle. Sen jälkeen vedät viivat kaikkien pisteiden välille, siinä järjestyksessä miten lennot kerrotaan menevän. Sitten teet saman asian pallokartan kanssa, Google Mapsissa tai Google Earthissä (ja ehdottomasti maapallonäkymässä). Pistä sinnekin välipysähdyksien ja määränpään pisteet kaikkine väliviivoineen (viivoitukset hoituu automaattisesti kun käytät etäisyyden mittaustyökalua). Vertaile sen jälkeen noiden kahden kartan tuloksia toisiinsa.

Tulet usein huomaamaan että lennot jotka olivat pitkiä, mantereelta toiselle, niiden näkymät tulee osoittamaan sinulle, että litteän Maan kartan lennoissa ei ole mitään ristiriitaisuuksia, koska välilentojen valinnat lentoyhtiöissä on lähes aina huomioitu mahdollisimman suorat lennot määränpäähän. Sen sijaan tulet vertailussasi huomaamaan, että pallokartalla monet tuollaiset lennot välipysähdyksien kanssa ovat täydellisen ristiriitaisia.

Minun on pakko myös painottaa sitä asiaa sinulle, että tutkimustyö on tehtävä esimerkeillä jossa on välipysähdyksiä, koska se on niiden kanssa jolla todistat että myös monet pitkät suoralennot ovat valheita, eli ns. ”ei todellisia lentoja”.


LISÄÄ TODISTEITA VIDEOLINKKIEN KAUTTA:

@our_flat_earth Research geocentric flat earth. #fypシ #fy #earthisflat #flatearth #earth #nasa #space #fake #researchflatearth #dome #viral #fyp #sun #moon #flight ♬ original sound – Our Flat Earth

@our_flat_earth Truth in plain sight. #earthisflat #geocentric #flatearth #space #fake #nasa #liars #worldcup2022 #argentina #messi #antarctica ♬ original sound – Our Flat Earth

 

 

LISÄÄ LUETTAVAA AIHEPIIRISTÄ:

Litteän Maan lentäjät todistavat uskostaan

Litteän Maan kartta jossa on 100 kaupunkia

8 Kommentit

 1. Kiitos artikkelista! Jos saanen ihmetellä miksi et eric dubayn elämän työstä ikinä puhu! Hänhän on tämän genren päälikkö eikä kontrolloitu oppositio niinkuin monet joita olet laittanut?? Miksi et mainitse kabbalaa tai juutalaisia tai vapaamuurareita ikinä??? mutta hyvä artikkeli muuten kiitos!

  • Saat ihmetellä asiaa jos tahdot, mutta kyse on tietenkin henkilökohtaisesta valinnastani, enkä siksi ole tilivelvollinen kenellekään siitä, mitä asioita käsittelen sivustollani.

   Tämä on litteän Maan sivusto, jossa käsitellään laidasta laitaan tähtitiedettä ja Maan muotoa. Siitä syystä en halua sotkea sivustolle liikaa politiikkaa tai muita ”salaliittoteorioita”. Sivusto ei ole mikään ”kaikkea kaikille”-sivusto, vaan pyrin pysymään pääaiheessa, mikä on Maan muoto ja tähtitiede yleensäkin.

   Ja mitä tulee Eric Dubay nimiseen herrasmiehen, olen kirjoittanut taikka lainannut häntä ja hänen käsityksiään jonkin verran, ei ainoastaan täällä pääsivustolla, vaan myös foorumissa (subdomainissa https://foorumi.tietopiste.com). Foorumissa en ole ollut aktiivinen pitkään aikaan (paitsi muutamilla lyhyeillä kommenteilla), eikä juuri kukaan muukaan.

   Inspiraationi foorumille lakkasi, kun tajusin kuinka paljon trolleja siellä liikkui, ja kuinka vähän mielipiteitä todellisilla flättäreillä oli litteän Maan asioista. Yksinpuhelut tai keskustelut vain Polariksen kanssa ei enää kiinnostanut foorumilla, koska sellaisia kahdenkeskisiä keskusteluja voi käydä muuallakin. Jos pääasiallisesti vain kaksi henkilöä kirjoittaa, ja muut vain lukee (jos on edes lukeakseen), niin sellainen foorumi on pitkällä aikavälillä tuhoon tuomittu. Asiaan kyllästyy. Ei niin, ettenkö olisi antanut Polariksen mielipiteille tai kirjoituksille kunnioitusta, sillä todellisuudessa pidin hänen kirjoituksiaan erittäin mielenkiintoisina ja hyvinä. Huomasin heti alun alkaenkin, että hänellä on viisaita ajatuksia ja järkeä enemmän kuin monilla muilla.

 2. Ollaan huolissaan maan saastumisesta ja sit vedetään tollasia V ja L muotosia lentoreittejä. Se tuli tost jutusta viel mieleen et ne voi hämätä säätelemällä niiden lentokoneiden nopeuksia.

 3. Moi,Miten selität esim nämä: Johannesburg-Perth 11h55min Qantas Airways Los Angeles-Pariisi 11h5min Virgin Atlantic Haettu äsken Momondolla. 

  • Mitä siinä on selittämistä? Olen jo artikkelissani selittänyt näkemyksiäni erilaisista lennoista. Ehkä jo luit ja mietiskelit sitä? Minulla ei ole aikaa ottaa kantaa jokaiseen lentoon jota minulle esitetään vaikka haluaisinkin. Kiitoksia.

  • Myönnän että joissakin tapauksissa lentoajat näyttää päällisin puolin sopivan paremmin siihen että maa olisi pallo, mutta jos katsotaan tarkemmin kyseisiä esimerkkejä niin ei ole todellakaan mistään mahdottomuuksista kyse.
   Heikki, tästä voi nähdä miten suihkuvirtaukset menee :

   https://earth.nullschool.net/

   Lentoliikenne käyttää mitä ilmeisemmin näitä voimakkaita ilmavirtauksia hyväksi koska se on taloudellista. Huomionarvoista on että virtausten suunnat voivat olla täysin päinvastaisia melkein samassa kohdassa eri korkeuksissa. Korkeuden katsominen vaatii tuossa vähän googlailua koska se on merkitty ilmanpaineen mukaan, mutta 500 hPa tarkoittaa 5,5 km korkeutta ja 250 hPa 10 km. Katsoin että tänään menee Johannesburgista Perthiin lento Intian valtameren kautta siihen suuntaan todella hyvillä tuulilla jo 5,5 km – 10 km korkeudessa. Lento ei voisi varmaan edes välttää virtausta joka alkaa jo niin matalalla. Jos paluulentoon haluaisi aivan yhtä hyvät virtaukset kuin menomatkalla niin täytyisi päästä sellaisiin korkeuksiin mihin lentokoneilla ei ole mitään asiaa. Harmillisesti earth.nullschool -sivusto näyttää viimeisenä korkeutena mihin lentokone pääsee 10 km. Katsoin että kyseinen kone pääsee 13,3 km korkeuteen. 26km korkeudessa olisi yhtä hyvät tuulet kuin menomatkalla ja seuraavaksi alemmassa korkeudessa minkä sivusto näyttää 17,5 km on vielä vahva virtaus paluusuuntaan, joten luulisi että siitä virtauksesta olisi paljon jäljellä vielä 13 kilometrissäkin jonne kone pääsee. Ja kuinka ollakaan, paluulento kestää 1h 35min kauemmin.

   Tämä eteläinen esimerkkisi olisi muka 800 km lyhyempi, mutta silti jonkin verran hitaampi matka kuin pohjoinen esimerkki Los Angeles – Pariisi.

 4. Itseä kiinnostaa jossain määrin savua päästelevät lentokoneet eli chemtrailien tekijät, ketä ne ovat. Olenkin laittanut puhelimeen flightradarin, josta näkee mitä lentoja ne ovat. Yleensä chemtraileja vetää Helsingin eteläpuolelle venäläiset koneet. Toinen toistuva jäljenjättäjä on arabimaista Amerikkaan menevät koneet. Mitä sellainen täällä tekee? Jos ajattelee asiaa pallokartan mukaan, saa vetää aivonsa aika solmuun. Sen sijaan jos katsot tasamaan kartalta vaikka reitin Dubai – Washington, niin täältä käsin se suora reitti menee.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*