Astronautit jotka paljastivat totuuden

Maailmasta löytyy eläkeellä olevia astronautteja jotka paljastavat meille hämmästyttäviä asioita. Muun muassa etteivät ole koskaan käyneet avaruudessa, että Maa on litteä ja että Kuussa ei ole käyty.

Näillä astronauteilla, jotka tässä tuon esille, heillä on yhteisenä asiana se, että he ovat jo siirtyneet eläkkeelle kun ovat antaneet hämmästyttävät lausuntonsa. Miksi he kertovat asiat toisella tavalla vasta  kun ovat eläköityneet? En tiedä. Ehkä osa selittyy ”sammakoilla”? Tai ehkä siihen löytyy loogisia syitä. Ensinnäkin, jos he olisivat olleet yhä avaruusjärjestöjen leivissä noiden lausuntojensa kanssa, heidän leipäpuunsa olisi tietenkin vaakalaudalla. Toiseksi, litteä Maa on ollut pinnalla somessa jo muutaman vuoden ajan ja miljoonat ihmiset ovat jo luopuneet uskomasta pallomaailmaan. Ainakin nämä kaksi edellä mainittua tekijää helpottaa tulla ulos laatikostaan tai suojakuorestaan pitkän hiljaiselon jälkeen. Ja toki, vieläpä se tietoisuus, että ”tässä iässä kun ei muutenkaan ole enää montaa vuotta elinaikaa, niin samapa tuo, jos nyt paljastan totuuden, sillä ihmisillä on vihdoin oikeus saada tietää”. Tuollaisena ajattelen ehkä heidän sielumaailmansa aatokset olevan (tai olleen). Voin toki olla väärässä.

Tutkitaan seuraavaksi noiden astronauttien lasuntoja tarkemmin alapuolisten videoiden avulla.

Astronauttien hämmästyttävät lasunnot

Video 1)

Eläköitynyt puolalainen astronautti Mirosław Hermaszewski kertoo haastattelussa Marraskuussa 2019, että hän voi vakuuttaa Maan olevan litteä. Vapaasti suomennettuna englanninkielisestä tekstistä haastattelu menee näin:

Haastattelija:

Olet ollut siellä! Onko Maa todellakin pallo roikkumassa ulkoavaruudessa?

Mirosław:

Maa on litteä, kuten jotkut olettavat… en odottanut tätä kysymystä. Vakuutan sinulle: Se on litteä.

Alkuperäinen video löytyy kanavalta nimeltään TV Kwidzyn. Lokalny kanał telewizyjny dostępny w sieci VECTRA S.A.  ja videon kommenteissa mm. puolalaiset vahvistavat että astronautti nimenomaan sanoi että Maa on litteä.

Tässä alapuolella lyhyempi kopio pidemmästä alkuperäisestä haastattelusta kanavalta Francis Judge II.

 

Video 2)

Alapuolisessa videossa edesmennyt venäläinen kosmonautti Igor Petrovich Volk kertoo haastattelussa (21.05.2014), ”Me emme ole käyneet avaruudessa”Jos haluat nähdä englanninkielisen käännöksen sinun on laitettava videon asetuksissa käännöksen päälle. Englanninkielisestä käännöksestä sain seuraavanlaisen suomenkielisen käännöksen:

Haastattelija:

Loppujen lopuksi olet Neuvostoliiton sankari ja voimme luottaa sinuun.

Igor:

Katso… Kunniakoodi estää kosmonautteja puhumasta siitä mitä tapahtuu avaruudessa. He eivät vain tiedä mitään siitä. Me emme ole olleet avaruudessa. Jos joku väittää että olemme olleet, se ei ole totta. Se ei ole totta.

Kyseinen alapuolinen video on kanavalta Flat Balance.

 

Video 3)

Amerikkalainen Buzz Aldrin on se astronautti jonka kerrotaan kävelleen ensimmäisenä Kuun pinnalla Neil Armstrongin kanssa vuonna 1969, toisena heti Neilin jälkeen. Alapuolisessa videossa (kanavalla DECODE THE MATRIX) hän kertoo pienelle tytölle, että he eivät koskaan meneet sinne. Suomenkielinen käännös on käännökseni englanninkielisestä puheesta:

Tyttö:

Miksi kukaan ei ole ollut Kuussa niin pitkään aikaan?

Buzz:

Heh… Se ei ole 8-vuotiaan kysymys. Se on minun kysymys. Haluaisin tietää, mutta luulen tietäväni. Koska emme menneet sinne, ja… [tauko]…. ja niin se tapahtui. Ja jos se ei tapahtunut, niin olisi kiva tietää miksi se ei tapahdu. Niin, tulevaisuudessa jos me haluamme tehdä jotakin, meidän tulisi tietää miksi jokin pysähtyi menneisyydessä jonka me halusimme jatkuvan… öö…[pitkä tauko]… raha on hyvä asia. Jos haluat ostaa uusia asioita, uusia raketteja, jatkaa tekemästä samaa asiaa uudestaan, niin se tulisi maksamaan enemmän rahaa. Ja muutkin asiat tarvitsee myös lisää rahaa, niin saavutettuaan mitä presidentti halusi meidän tekevän, ja sitten tuhannet, miljoonat ihmiset Amerikassa, ja miljoonat ihmiset ympäri maailman… tiäksä, kun me pyörähdimme maailman ympäri sen jälkeen kun tultiin takaisin… [tauko]… kaikista mielenkiintoisin havainto kun me olimme opasteita[?], se sanoi, me emme. Ei vain me, ei vain Amerikka, mutta me, maailma, eri maat, he tunsivat että he olivat osa siitä mitä me olimme kykeneväiset tekemään, ja se sai meidät tuntemaan itsemme loistaviksi.

Myönnän että käännökseni oli sekava ja epäjohdonmukainen, mutta niin oli myös puhe kaikkine katkoineen kun ei aina tiennyt milloin pitäisi laittaa sanojen jälkeen pisteen tai pilkun kun lauseet olivat sekavat. Olosuhteisiin nähden uskon että käännös oli melko lailla hyvä. Jos ette ole tyytyväisiä, yrittäkää itse tehdä paremman käännöksen (itsellenne tai toisillenne). Vaikeata se on kun puhuja hyppii asiasta toiseen.

 

Saat uskoa mitä tahdot tai olla uskomatta

Saat itse päättää mitä uskot avaruudesta tai litteästä Maasta, tai ylipäätänsä näistä kyseisistä lausunnoista, eikä kukaan muu saa tehdä sitä sinun puolestasi. Siksi tämä ei ole mikään riidan aihe. Eläköön vapaus uskoa tai olla uskomatta. Sananvapaus kuuluu ihmisten perusoikeuksiin YK:n ihmisoikeuksien julistuksen artiklassa 19, vuodelta 1948. Sen lisäksi on Euroopan ihmisoikeussopimus, vahvistamassa ainakin eurooppalaisten sananvapautta. Vai vahvistaako? Se onkin jo toinen aihe.

Suosittelen hakukonetta DuckDuckGo salaliittoteoreetikoille

Ehkä jo huomasit tässä artikkelissa poikkeuksen mitä en ole aina aikaisemmin harrastanut:

Tästä päivästä lähtien ja tämän artikkelin myötä pyrin jatkossa siihen, että kerron miltä kanavilta videot on upotettu artikkeleihin, koska jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin sellainen riski on aina olemassa, että upotetun videolla on kohta vain tyhjä ruutu (sensuurin takia), josta syystä on jälkeenpäin vaikeata jäljittää mistä sen tänne upotin.

Jos ”Flat Balance”-tili pistettään kiinni, niin samainen video löytyy varmasti muualtakin jos käyttää hakukonetta ”duckduckgo”. Siinäkin hakukoneessa voi käyttää videohakua. Kyseisen hakukoneen suosio kasvaa huimaa vauhtia, ihan ymmärrettävistä syistä. Se ei ole Googlelle hyvä asia, ja ehkä juuri siitä syystä Youtube ei ole enää yhtä voimakkaasti sensuroinut videoita kuin aikaisemmin, sillä se merkitsisi että heidän kilpailukykynsä heikkenisi entisestään (?). En voi varmasti sanoa tietäväni todellisen syyn.

Youtubessa ja Google-hakukoneella hyvät litteän Maan videot ovat vaikeampia löytää, koska Google puolustaa vallalla olevaa yleistä agendaa Maan muodosta, koronasta, ynnä muista aroista aiheista. Sen sijaan duckduckgo.com on rehellisempi hakukone, eivätkä ne pidä kirjaa siitä mitä siellä haetaan. Joten, jos haluat jatkossa etsiä peiteltyjä totuuksia tuntemattomilta kanavilta, joita Youtube ja Google eivät huoli laittaa lähellekään kärkivideoiden joukkoon, niin käytä etsinnöissä duckduckgo.com. Silloin sinulle avautuu uusi peitelty maailma ja uusia mieltäsi avartavia ulottuvuuksia.

Lukijoilleni mieltäni askaruttavia kysymyksiä

Katsokaa artikkelikuvaa. Sanokaa te minua viisaammat ihmiset mitä minä en ymmärrä, tai en halua ymmärtää kun katselen astronautin visiiriä. Visiiristä nähdään osan maapallosta joka onkin hänen selkänsä takana. Miten se on mahdollista? Hänen edessään (ja osittain moduulin takana) ei pitäisi olla mitään peiliä joka heijastaisi hänen takanaan olevan maapalon hänen visiriin. Emämunaus?

Share

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*